Drama unui sportiv uriaş. Ion Ţiriac i-a oferit 10 milioane de euro, dar tot nu a putut să-l salveze

Boris Becker, fostul mare tenismen german, a rămas fără o parte dintre trofeele câștigate în carieră. Acestea au fost confiscate și vor fi scoase la licitație în contul unor datorii.

23 mai 2019, 09:00
Drama unui sportiv uriaş. Ion Ţiriac i-a oferit 10 milioane de euro, dar tot nu a putut să-l salveze

Boris Becker a fost declarat falimentar de o instanță din Londra, în 2017. Conform presei germane, sportivul german ar fi avut la momentul respectiv datorii în valoare de 61 de milioane de euro.

Atac fără precedent la adresa lui Ion Ţiriac. „Este un magnat mafiot!”

Descoperit și lansat de Ion Țiriac, Boris Becker a devenit, în 1985, cel mai tânăr câștigător din istoria Wimbledon-ului, la 17 ani și jumătate. Omul de afaceri român, care își aduce aminte mereu cu plăcere de perioada în care colabora cu germanul, și-a declarat, anul trecut, sprijinul necondiționat pentru cel pe care îl consideră „parte din viața lui”.

„Boris Becker face parte din viața mea. Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă”, spunea Ion Țiriac, potrivit publicației germane Focus, în 2018.

Ion Ţiriac, apariţie senzaţională la petrecerea de 80 de ani. Invitaţi de top FOTO

Boris Becker (51 de ani) are, în total, 6 trofee de Grand Slam: două la Australian Open, 3 la Wimbledon şi unul la US Open. Germanul a lucrat alături de Ion Țiriac din 1984 până în 1993. O parte dintre trofeele câștigate de Boris Becker vor fi scoase la licitație în perioada 24 iunie -11 iulie. De asemenea, vor fi comercializate și alte accesorii ce au aparținut fostului mare campion.


loading...
Partenerii noștri