Drama unui tânăr de 21 ani care s-a sinucis în izolare. „Când au intrat în vigoare restricţiile a pierdut tot sprijinul din exterior”

Un britanic în vârstă de 21 de ani nu a mai suportat viaţa în izolare şi şi-a pus capăt zilelor. Într-o scrisoare sfâşietoare adresată familiei şi prietenilor tânărul şi-a justificat gestul.

23 apr. 2020, 06:20
Drama unui tânăr de 21 ani care s-a sinucis în izolare. „Când au intrat în vigoare restricţiile a pierdut tot sprijinul din exterior”

Red Gale a murit pe 1 aprilie, după ce le-a trimis un mesaj mamei și prietenilor săi „pentru a-și lua rămas bun”, după cum scrie Wales Online. Autumn Gale, sora sa, a declarat că Red începuse să dea semne de tulburare psihică, inclusiv depresie și anxietate, el plângându-se adesea că simte „poartă pe umeri toată greutatea lumii”. prietenii şi familia l-au susţinut, însă izolarea impusă de pandemia de coronavirus i-a redus la maximum contactele, iar asta i-a înrăutăţit starea. „Când au intrat în vigoare regulile a pierdut tot acel imens sprijin„, a mai spus Autumn.

Citeşte şi COVID-19. Un sfert dintre cei infectaţi în focarul epidemiei din Franţa au dezvoltat deja anticorpi împotriva virusului

Tânărul era un cântăreţ talentat şi pasionat de sală. De asemenea, el era tatăl unei fetiţe. „Era un părinte grijuliu. Se lupta cu sănătatea sa mentală de câțiva ani și de multe ori a fost jos. Prietenii și familia, toți l-am sprijinit, dar nu a mai putut-o face faţă și a renunțat la luptă. Ne-am adresat medicilor, am cerut ajutor de specialitate, dar de când cu pandemia a simţit că e dat deoparte şi toate uşile i se închid„, a mai spus sora lui Red.

Ai trăit prea mult timp cu o inimă rănită și zilnic mi-am dorit ca universul să te protejeze şi să-ţi vindece acea frumoasă inimă„, a transmis şi mama acestuia.

Familia lui Red Gale solicită acum mai mult sprijin pentru persoanele care se luptă cu sănătatea lor mintală, în special în timpul stării de urgenţă