Drama unui tată. Este obligat să îşi omoare una dintre fetiţele gemene pentru a trăi cealaltă FOTO

Un tata este pus in fata unei situatii imposibile; a aflat ca gemenele lui au o boala foarte grava si el nu poate sa o salveze decat pe una din fetite. Cele doua fiice ale lui Michael Wagner, Binh si Phuoc, in varsta de 3 ani, sufera de Sindromul Alagille, care afecteaza functionarea ficatului si amandoua au nevoie de trasnplant de ficat.

27 ian. 2015, 07:53
Drama unui tată. Este obligat să îşi omoare una dintre fetiţele gemene pentru a trăi cealaltă FOTO

Pana acum, a fost gasita doar o persoana compatibila cu cele doua fetite, adoptate din Vietnam de Michael si sotia lui, Johanne, iar aceasta persoana este chiar Michael, scrie zdi.ro. Insa tatal nu poate dona ficat decat pentru una din fetite.

Citeşte şi SURORI GEMENE, luptă pe viaţă şi pe moarte din cauza unui VIBRATOR. Ce s-a întâmplat este ŞOCANT FOTO

Familia pur si simplu nu este capabila sa aleaga intre cele doua fete, asa ca doctorii de la Spitalul Universitar din Toronto, acolo unde urmeaza sa fie facuta interventia, vor trebui sa decida care din cele doua gemene este cea mai buna candidata pentru un transplant.

Citeşte şi Alertă în Canada după o ameninţare teroristă de tip „11 septembrie”

Operatia urmeaza sa fie facuta peste doua saptamani. Intre timp, Michael si Johanne, care mai au sapte copii, continua sa caute al doilea donator. Cei doi parinti au creat un blog si o pagina pe Facebook in acest scop.