Drama URIAŞĂ a lui Cristi Tănase. DODEL este cu psihicul LA PĂMÂNT

Cristi Tănasea avut un conflict dur cu fanii Stelei la finalul meciului cu Viitorul. Căpitanul roş-albaştrilor a fost apostrofat tot meciul, deşi a marcat, iar la final a cedat şi a scuipat câţiva fani.

30 mart. 2015, 07:10
Drama URIAŞĂ a lui Cristi Tănase. DODEL este cu psihicul LA PĂMÂNT

Cristi Tănase a avut puterea să-şi ceară scuze la o zi după incident, dar fanii nu l-au iertat. O pot face însă după ce vor afla drama imensă prin care trece „decarul” din Ghencea.

Cristina Tănase, mama fotbalistului, a suferit o intervenţie chirurgicală importantă, iar acum face eforturi să îşi revină. Femeia a fost operată la o clinică privată din Braşov, unde a ajuns pe mîna unui specialist în domeniu. Problemele de sănătate ale acesteia l-au afectat teribil pe Cristi Tănase, care cu greu se putea concentra la antrenamente şi la partidele oficiale, scrie Fanatik.

Citeşte şi: Cristi Tănase, gest golănesc pe terenul de fotbal. Căpitanul Stelei şi-a scuipat fanii VIDEO

Problemele s-au răsfrânt şi asupra carierei la echipa naţională. Cristi Tănase şi-a pierdut locul de titular, iar în partida cu Insulele Feroe a luat loc pe banca de rezerve. A fost introdus în minutul 60, în locul lui Rusescu, dar prestaţia sa a fost slabă, fiind l-a huiduit la fiecare atingere de balon.