Drama URIAŞĂ a lui DJ MORRIS. Iubita lui a pierdut TRIPLEŢII

DJ Morris a trecut prin momente cumplite în urmă cu doar câteva luni, când iubita lui a pierdut sarcina.

22 iun. 2017, 07:58
Drama URIAŞĂ a lui DJ MORRIS. Iubita lui a pierdut TRIPLEŢII

DJ Morris a anunţat cu bucurie pe contul personal de socializare că va deveni tătic de tripleţi, însă la scurt scria că iubita lui a pierdut sarcina.

Iubita unui artist celebru, în lacrimi. A fost OBLIGATĂ să facă AVORT

„Din păcate şi din nefericire pentru mine am trecut prin aşa ceva şi nu doresc nimănui. Totul era perfect, postam poze pe Facebook aproape cu tot ce făceam noi. Drama a fost a ei, dar eu n-am ştiut acest lucru. A avut un accident la şase ani, a avut bazinul rupt, bunicul ei a murit atunci. I s-a spus să semneze pentru sarcina asta, că e pe riscul ei, că la cinci-şase luni va fi dificil pentru ea. Mi-a spus că sunt tripleţi, iniţial n-am crezut, dar apoi m-am bucurat. Eu vedeam că e abătută, că mânca mai puţin, mi-a zis să mergem la medic, era în trei săptămâni. Medicul i-a zis că are nevoie de nişte vitamine, a început să se simtă mai bine, însă problemele au apărut atunci când am aflat ce trebuie să facem ca sarcina să evolueze bine” a mărturisit DJ Morris la o emisiune tv.

Cântăreşul a fost pus să aleagă între viaţa copiilor şi a iubitei sale: „Ţi-e foarte greu să alegi şi mi-a fost foarte greu, pentru că ea mi-a zis să ducem sarcina mai departe, dar am zis nu. Medicul a fost foarte deschis şi ne-a spus clar că avem de ales. Am stat şi ne-am gândit şi a doua zi am fost împreună şi am renunţat la sarcină. Ne-a întrebat de trei ori. A fost foarte greu şi cel mai greu a fost când a luat acele pastile de întrerupere de sarcină. Sunt pastile care îţi provoacă un avort spontan. Au fost trei copii. A luat pastilele seara, trebuia să le ia dimineaţa, dar a vrut să scape mai repede. Am fost acolo şi am văzut. Nu aş vrea să treacă nimeni prin aşa ceva”, a mai spus DJ Morris.