Drama URIAŞĂ a unui celebru ARBITRU ROMÂN

Ioan Danciu, fostul arbitru, a fost internat de urgenţă, acum două zile, şi va fi nevoit să suporte nu mai puţin de trei bypassuri.

23 ian. 2015, 10:38
Drama URIAŞĂ a unui celebru ARBITRU ROMÂN

„Am aflat despre boala mea în 2013. Acum două zile am fost internat de urgenţă aici, la Petroşani, din cauza unei răceli puternice. Am o tuse cardiacă extrem de dureroasă. Acum m-a mai lăsat. Sunt pe tratament cu antibiotice foarte puternice şi, după ce scap de răceala asta, sunt obligat să mă operez. Trebuie să fac trei bypassuri”, a spus Ioan Danciu pentru Ring.

„Sunt pe mâini bune aici, soţia mea este asistentă chiar unde sunt internat şi mă aflu sub supravegherea domnului doctor Adrian Ursulescu, cel care l-a operat şi pe Ovidiu Ioaniţoaia. Nu ştiu cum să procedez pentru că operaţia pe care trebuie să o fac este destul de scumpă pentru mine. Nu vreau să spun decât atât: la viaţa mea am făcut mult bine şi toată lumea îmi era prietenă, dar acum nimeni nu mă mai caută, deşi aş avea nevoie de prietenii mei. Un singur om, un fost coleg din arbitraj, nu a uitat de mine. Este vorba despre Vasile Popa de la Bistriţa, care acum este om de afaceri. M-a sunat şi mi-a zis: «Ioane, ai nevoie de ceva? Dacă ai nevoie, trimit acum elicopterul după tine să te duc la Târgu Mureş. Să-mi spui cu ce te pot ajuta!». Este singurul care nu m-a uitat şi îi mulţumesc”, a spus, plângând, Ioan Danciu.