Drama uriaşă în familia Clejanilor! A murit după o lungă suferinţă

Drama in familia Clejanilor! Belgianul Stephane Karo, cumnatul lui Ionita, s-a stins din viata dupa o lunga suferinta.

24 nov. 2016, 08:05
Drama uriaşă în familia Clejanilor! A murit după o lungă suferinţă

Stephane Karo a fost omul care a descoperit un taraf la Clejani si l-a facut celebru. Tot el este omul care le-a facut cunostinta lui Ionita si Vioricai cu celebrul Johnny Depp, a impresariat peste un sfert de veac celebrul „Taraf al Haiducilor” si a fost casatorit cu Margareta, sora lui Ionita, scrie focus.

Stephane Karo a impresariat peste 25 de ani un cunoscut taraf din Clejani, „Taraful Haiducilor”. El i-a impresariat o perioada si pe Ionita si Viorica de la Clejani, ducandu-i pe acestia in SUA, acolo unde au cantat pentru Johnny Depp si pentru alte vedete de la Hollywood.

Margareta, sotia lui Stephane Karo, s-a mutat impreuna cu impresarul in Belgia si are trei fete cu acesta. Stephane Karo a fost condus pe ultimul drum de lautari, asa cum „a lasat cu limba de moarte”.

Stephane Karo e fiul unui naţionalist ungur şi-o belgiancă cu foc la inimă. El s-a născut în Belgia, iar dragostea de ţigani a prins-o la restaurantul bunicului lui unde, din când în când, cânta o trupă de lăutari. Când avea 20 de ani, a vrut să plece în Ungaria, să vadă unde s-a născut taică-su şi să-şi cunoască nişte rude. Şi-a luat bilet la Orient Express.


loading...
Partenerii noștri