DRAMĂ URIAŞĂ pentru o vedetă de la noi. Tatăl ei natural a murit chiar în momentul în care urma să-l cunoască

DJ HARRA a fost abandonata la natere in maternitatea Spitalului Judetean Craiova si chiar a fost la un pas de moarte. Doi oameni cu suflet au decis, insa, sa o adopte, salvand-o de la moarte. De curand, vedeta si-a cunoscut mama naturala, nu si tatal.

30 sept. 2014, 08:49
DRAMĂ URIAŞĂ pentru o vedetă de la noi. Tatăl ei natural a murit chiar în momentul în care urma să-l cunoască

Dana Neacsu, alias Dj Harra, a trecut printr-o drama cumplita, scrie cancan.ro. La doar cateva ore de la nastere, mama sa biologica a fugit din spital si a parasit-o. Mica si grav bolnava, fetita a fost crescuta de asistentele de la Spitalul Judetean Craiova timp de trei luni, dupa care a avut norocul de a fi adoptata.

Citeşte şi Două dive din showbiz împart aceiaşi bărbaţi

Un cuplu tanar care isi dorea foarte tare copii s-a indragostit de ea la prima vedere si a hotarat sa o infieze, in ciuda problemelor sale de sanatate. Dana a aflat ca parintii sai nu sunt cei care i-au dat viata abia la varsta majoratului, si nu si-a exprimat niciodata dorinta de a-si cunoaste parintii naturali. Totusi, in vara acestui an, vedeta s-a intalnit pentru prima oara cu femeia care a nascut-o, iar evenimentul a fost unul de-a dreptul emotionat. In ceea ce-l priveste pe tatal sau, Dj Harra nu-l va putea cunoaste nici daca si-ar dori cu ardoare acest lucru. Tatal biologic al vedetei nu se mai afla printre noi.

Citeşte şi DJ Harra, de URGENŢĂ la spital. Vezi ce a pătit vedeta FOTO

„Dana a fost dezamagita de intalnirea cu mama sa biologica si nici nu stia daca sa se intalneasca cu tatal biologic. Insa, avea curiozitatea de a-l cunoaste, de a-l vedea macar o data. Pana la urma nu va fi cazul sa ia o astfel de decizie, in ceea ce il priveste, pentru ca se pare ca barbatul a decedat. Asa vorbeste lumea prin Craiova. Asa a aflat si ea, de la diversi cunoscuti”, a declarat o prietena apropiata de-a vedetei.