DRAMATIC: O familie trăieşte într-o rulotă la minus 15 grade Celsius VIDEO

Viaţă într-o rulotă la minus 15 grade. Este drama unei familii din Capitală. Odată cu lăsarea întunericului, vine greul. Mama celor doi copii se uită cu neputinţă la cei mici cum tremură de frig în rulota neîncălzită. Chiar şi aşa, e mai bine decât sub cerul liber.

10 ian. 2015, 08:50
DRAMATIC: O familie trăieşte într-o rulotă la minus 15 grade Celsius VIDEO

„Asta este casa mea”, spune femeia cu o mare tristeţe în suflet, dar în acelaşi timp mulţumită că nu doarme sub cerul liber. Luminiţa şi-a pierdut casa, odată cu soţul. Acum, locuieşte într-o rulotă de doar câţiva metri pătraţi, pe care a primit-o cadou de la câţiva oameni cu suflet, potrivit România TV.

De şase ani locuiesc în rulotă. Fără căldură, fără lumină, fără nimic„, a declarat Luminiţa.

Viaţa la minus 15 grade Celsius este cumplită. Nu atât pentru ea, cât pentru cei doi copii: o fată şi un băiat. „Ne luăm în braţe ca să ne mai încălzim, pentru că este foarte frig„, a declarat mezina familiei.

Drama acestei familii i-a impresionat pe vecinii lor. Pentru a putea trece mai uşor peste gerul de afară, le-au izolat rulota. Chiar şi aşa, în interior, este tot frig, iar copila de doar 12 ani este mai tot timpul răcită. Deşi Luminiţa a bătut la uşile Primăriei Sectorului 3 de nenumărate ori, până acum nu a primit niciun răspuns.

CITEŞTE ŞI: Sute de persoane fără adăpost, adunate de pe străzile Capitalei