DRAMELE ale marilor artişti ai României VIDEO

Cu toate că marii artişti ai României întotdeauna străluceau pe scenă, adesea, sufletele lor erau măcinate de durere. Angela Similea, Cornel Constantiniu, Valeria Seciu sunt trei nume mari, cunoscute şi iubite de publicul românesc, însă trei nume care ascund în spatele zâmbetelor o mare dramă.

31 aug. 2014, 14:22
DRAMELE ale marilor artişti ai României VIDEO

Angela Similea nu va putea uita niciodată clipa în care şi-a pierdut sufletul pereche. Iubirea lor a fost orchestrată cu măiestrie de mâna destinului. Universul întreg a complotat ca ei doi să se întâlnească în această lume şi l-a înzestrat pe Victor Surdu cu răbdare cât pentru o viaţă. În 1970 a văzut-o pe Angela cântând pe scena festivalului Cerbul de Aur de la Braşov şi s-a îndrăgostit fără leac. A îndrăznit însă să o ceară de nevastă după aproape 30 de ani.

CITEŞTE ŞI Una dintre cele mai iubite artiste, hăitută de bănci din cauza datoriilor VIDEO

Vreme de 15 ani au fost nedespărţiţi, ca două suflete pereche. S-au completat şi s-au iubit până în ultima clipă. Angela Similea a simţit că lumea ei s-a sfârşit în ziua de 7 aprilie 2011, odată cu moartea bărbatului iubit.

O altă mare artistă care trăieşte o adevărată dramă este şi Valeria Seciu. Acum, după mai bine de 30 de ani de când şi-a pierdut soţul, pe marele regizor Octavian Cotescu, singurătatea şi boala grea cu care se luptă au săpat în psihicul ei şi au făcut-o să se izoleze. Mai mult, în urmă cu ceva timp, a decis să renunţe la marea ei dragoste: teatrul.

CITEŞTE ŞI Drama unei ACTRIŢE CELEBRE. Şi-a anulat spectacolele din cauza bolii şi suferă de singurătate

De 20 de ani, Cornel Constantiniu o duce din ce în ce mai rău. Sănătatea i s-a şubrezit, prietenii l-au uitat, iar sărăcia s-a adâncit. De aproape 20 de ani, marele artist suferă de Parkinson, iar operaţiile nesfârşite şi-au pus amprenta pe viaţa acestuia.

A suferit două operaţii la creier şi alte patru pe cord. Totuşi, cât l-au ţinut puterile, Cornel Constantiniu nu a renunţat la scenă.