Drept la replică. Apa AQUA QUEEN nu pune în pericol sănătatea umană

Publicat: Marţi, 26 Aprilie 2016 17:01 // Actualizat: Marţi, 26 Aprilie 2016 17:01 // Sursa: romaniatv.net

Aqua Qween a cerut un drept la replică în urma publicării unor materiale despre calitatea apei comercializate de societate.

Documente atasate:

În luna martie, Inspectorii de la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au aplicat amenzi contravenţionale în valoare de 50.000 de lei pentru abateri de la limitele microbiologice în cazul a 5 tipuri de apă de masă şi apă de izvor îmbuteliată, comercializate în unele reţele comerciale din Bucureşti. Potrivit unui comunicat de presă al ANPC, pe lista mărcilor de apă declarate neconforme se află sortimentele: Winny — apă izvor plată îmbuteliată în PET-uri cu capacitatea de 2 litri, Aro — apă de masă necarbogazoasă îmbuteliată în PET-uri cu capacitatea de 2 litri, Calipso — apă de izvor îmbuteliată în PET-uri cu capacitatea de 6 litri, Izvorul Zânelor — apă de izvor plată îmbuteliată în PET-uri cu capacitatea de 2 litri şi Aqua Queen — apă de izvor îmbuteliată în PET-uri cu capacitatea de 5 litri.

Societatea Aqua Queen susţine însă că apa îmbuteliată incriminată de ANPC este conformă şi nu pune în pericol "sănătatea umană". 

Ataşat se găseşte buletinul de analiză a apei.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ANPC apă îmbuteliată Aqua Qween drept la replica
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 apr 17:27
... Aqua Qween a cerut un drept la replică în urma publicării unor materiale despre...
26 apr 17:17
...Qween a cerut un drept la replică în urma publicării unor materiale despre calitatea apei comercializate de societate. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8398
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H