Al doilea centru drive trough de vaccinare anti-COVID din Bucureşti a fost deschis de astăzi

Un centru drive trough de vaccinare anti-COVID a fost deschis joi, în parcarea Metro Militari din Sectorul 6 al Capitalei, a anunţat primarul Ciprian Ciucu. Acesta este al doilea centru drive trough de vaccinare anti-COVID din Bucureşti, primul fiind funcţional în Piaţa Constituţiei.

13 mai 2021, 14:23
Al doilea centru drive trough de vaccinare anti-COVID din Bucureşti a fost deschis de astăzi

Al doilea centru drive trough de vaccinare anti-COVID din Bucureşti a fost inaugurat joi în Sectorul 6 al Capitalei. Centrul de vaccinare va fi deschis zilnic între orele 8.00 şi 20.00.

„Deschidem primul centru de vaccinare de tip „drive trough” în Sectorul 6 in parcarea METRO Militari. Este al doilea din Bucureşti! Meritul este al Centrului Medical Dr. Dan FURTUNĂ care s-a ocupat de organizare (nu face nimic mai putin decat orice alt centru de vaccinare organizat de stat) şi al METRO Militari, pentru ca a pus terenul la dispozitie.
Se deschide azi la ora 14.00 si va functiona zilnic de la 8.00 la 20.00. Este excelent pozitionat, cu acces facil, intr-o zonă foarte tranzitată, cu acces dinspre si spre A1!
Dacă veniţi la cumparaturi sau plecati in tară pe A1, luati-va cateva minute si mergeti să vă vaccinați.”, a scris primarul Ciprian Ciucu, pe Facebook.

Ciprian Ciucu a mulţumit prefectului Capitalei, Alin Stoica, Jandarmeriei şi STS pentru „colaborarea excelentă” care a permis deschiderea acestui centru în doar două săptămâni de când a discutat ideea cu Bogdan Furtună, medicul coordonator al centrului de vaccinare.


loading...
Partenerii noștri