Droguri în scandalul medicamentelor aruncate într-o pădure

Anchetă extinsă în cazul medicamentelor aruncate într-o pădure din Gorj. Ofiţerii de la Crimă Organizată fac cercetări pentru folosire ilegală de substanţe cu efect psihotrop. Zeci de saci cu medicamente au fost ridicaţi de la faţa locului.

20 feb. 2017, 08:24
Droguri în scandalul medicamentelor aruncate într-o pădure

Inspectorii de la Garda de Mediu Gorj şi poliţiştii sunt în alertă după ce sute de kilograme de medicamente au fost descoperite într-o pădure. Pastile cu efect psihotrop şi fiole de insulină au fost aruncate la întâmplare.

Potrivit România TV, totul a ieşit la iveală după ce un bărbat a anunţat autorităţile că a fost pus de proprietarii unui depozit neautorizat de medicamente din Târgu Jiu să le arunce cât mai departe de oraş. Potrivit denunţătorului, cantitatea de medicamente a întrat într-un camion.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi proprietarii farmaciei incriminate trebuie să dea acum explicaţii. Toate medicamentele au fost ridicate de specialiști, iar până la finalizarea anchetei se află în custodia Poliției.

După ce oamenii legii au descoperit  și medicamente  cu efect psihotrop, ancheta a fost preluată de ofițerii de la Crimă Organizată. Acum se fac cercetări pentru tranzacții cu doguri, iar ce găsiți vinovați riscă până la 15 ani de închisoare, susțin surse judiciare.