Droguri şi viteză excesivă în minivacanţa de 1 Mai, pe litoral. Două persoane au murit în accidente

Distracţie şi droguri la mare, de 1 Mai. Poliţiştii au descoperit mai mulţi tineri care aveau la ei cannnabis şi alte droguri, pe care urmau să le folosească şi să le vândă. Ei s-au ales acum cu dosare penale. Alte 10 persoane au fost grav rănite în accidente rutiere, în timp ce două şi-au pierdut viaţa.

02 mai 2014, 12:54
Droguri şi viteză excesivă în minivacanţa de 1 Mai, pe litoral. Două persoane au murit în accidente

1600 de poliţişti sunt în alertă cu ocazia minivacanţei de 1 Mai, informează România TV. Chiar şi aşa, pe 1 Mai s-au produs 10 accidente rutiere grave în urma cărora 10 persoane au ajuns la spital, iar două şi-au pierdut viaţa.

Citeşte şi Patru tineri, prinşi în flagrant în Arad, cu trei kilograme de canabis

De asemenea, mai multe persoane au fost amendate pentru că au depăşit cu mult viteza legală. Totodată, poliţia i-au luat luat la verificări pe tinerii care au petrecut pe litoral, atât în vama Veche, cât şi în staţiunea Mamaia. În urma acestor controale au fost depistate mai multe persoane asupra cărora s-au găsit substanţe stupefiante, ţigări cu canabis. Poliţia Română a întocmit dosare penale pe numele a 18 tineri, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu, informează Agerpres.

În cadrul activităţilor de prevenire desfăşurate joi, precum şi în cursul nopţii de 1 spre 2 mai, în Staţiunile Vama Veche şi Mamaia, poliţiştii antidrog au surprins în flagrant şapte tineri, cu vârste între 17 şi 28 de ani, având asupra lor ţigări confecţionate artizanal şi bile din aluminiu, conţinând cannabis, grindere şi foiţe de ţigară.

Citeşte şi Tineri constănţeni, prinşi când vindeau droguri lângă un liceu din Constanţa

Activităţile preventive au fost continuate de către poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din cadrul DCCO – IGPR, BCCO Constanţa şi SCCO Porturi Maritime Constanţa, în cursul nopţii de joi spre vineri, în staţiunea Mamaia, pentru depistarea deţinătorilor ilegali de substanţe interzise şi combaterea traficului de droguri. 11 tineri au fost depistaţi în flagrant de poliţişti cu substanţe interzise asupra lor.