Dronele Bayraktar fac prăpăd. Un elicopter rusesc a fost doborât în Insula Şerpilor cu tot cu paraşutiştii de la bord VIDEO

Imagini făcute publice de autorităţile ucrainene arată cum o dronă Bayraktar loveşte şi distruge un elicopter rusesc, chiar în momentul în care trupe de paraşutişti debarcau pe Insula Şerpilor.

08 mai 2022, 23:47
Dronele Bayraktar fac prăpăd. Un elicopter rusesc a fost doborât în Insula Şerpilor cu tot cu paraşutiştii de la bord VIDEO

Elicopterul a fost lovit de drona Bayraktar în momentul în care se afla în poziţie staţionară, fix când militarii urmau să coboare pe sol.

Și din nou Insula Șerpilor. Minus un elicopter rusesc cu tot cu parașutiști. Chiar în aer. Slava Ukraina!” transmit Forțele Armate ale Ucrainei în cadrul imaginilor făcute publice.

De asemenea, Ministerul ucrainean al Apărării susţine că militarii Kievului au mai scufundat o navă rusească în Marea Neagră, cu ajutorul unei drone Bayraktar. De data aceasta este vorba despre o navă de debarcare aflată în apropierea ţărmului Insulei Şerpilor.

Citeşte şi „Vestul are nevoie de Al Treilea Război Mondial!”. Un faimos analist susţine că Occidentul se va folosi de conflictul din Ucraina pentru a-şi salva economia

Pe de altă parte, conform unui bilanţ publicat sâmbătă, armata rusă susţine că a reuşit să doboare în zona Insulei Şerpilor un avion Su-24, un avion Su-27, trei elicoptere Mi-8 cu paraşutişti şi două drone Bayraktar – toate aparţinând forţelor armate ucrainene.

Citeşte şi Şeful NATO prevesteşte săptămâni de foc: „Pentru Ucraina urmează mai multă cruzime şi distrugere din partea ruşilor”