DRUMURI ÎNCHISE circulaţiei luni, 9 ianuarie: Situaţia în timp real a drumurilor afectate de vreme UPDATE

DRUMURI ÎNCHISE luni 9 ianuarie: Zăpada, viscolul şi gerul menţin închise şi duminică mai multe tronsoane de autostrăzi şi drumuri naţionale din ţară. RomaniaTV.net vă prezintă, în timp real, situaţia stării drumurilor din România, pe baza datelor actualizate de autorităţi. 

09 ian. 2017, 04:35
DRUMURI ÎNCHISE circulaţiei luni, 9 ianuarie: Situaţia în timp real a drumurilor afectate de vreme UPDATE

UPDATE 11.30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 11.30, traficul rutier a fost reluat, pe A4 Ovidiu – Agigea. Se circulă în condiţii de iarnă iar pentru evitarea producerii unor accidente, traficul rutier se va desfăşura sub supravegherea unui echipaj de poliţie rutieră.

 

UPDATE 11.00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza zăpezii şi a viscolului, rămâne închisă autostrada A4 Ovidiu – Agigea.

Pe DN 3 Ostrov – Murfatlar, circulaţia a fost reluată cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Reamintim că, traficul rutier a fost reluat, pe tronsonul Lehliu – Gară – Constanţa al autostrăzii Soarelui. Se circulă în condiţii de iarnă iar pentru evitarea producerii unor accidente, traficul rutier se desfăşură sub supravegherea unui echipaj de poliţie rutieră.


UPDATE 09.45

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că  începând cu ora 09.45 traficul rutier a fost reluat, pe tronsonul Lehliu – Gară –Constanţa al autostrăzii Soarelui. Se circulă în condiţii de iarnă iar pentru evitarea producerii unor accidente, traficul rutier se va desfăşura sub supravegherea unui echipaj de poliţie rutieră.

Le recomandăm participanţilor la trafic, ca înaintea plecării în călătorie, să se intereseze în privinţa stării traseului ales, precum şi despre condiţiile meteo-rutiere prognozate pentru zona tranzitată. În acest scop poate fi apelat numărul de telefon al Comandamentului Central de Iarnă021/9360

UPDATE DRUMURI ÎNCHISE circulaţiei luni, 9 ianuarie, ora 07.30


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, din cauza zăpezii şi a viscolului, sunt închise următoarele artere rutiere;

 

A2 Bucureşti – Constanţa (tronsonul Lehliu-Gară – Constanța);

A4 Ovidiu – Agigea;

 

 

JUDEŢUL CONSTANŢA:

 

  • DN 3 Ostrov – Basarabi;

 

 

  Drumuri cu restricţie de tonaj:

 

 

JUDEŢUL CONSTANŢA:

 

  • DN 3 Basarabi – Constanţa (7,5 tone);
  • DN 22C Cernavodă – Basarabi (7,5 tone);

 


DRUMURI ÎNCHISE circulaţiei luni, 9 ianuarie: Două tronsoane de autostradă – A2 Bucureşti-Constanţa (tronsonul Lehliu-Gară – Constanţa) şi A4 Ovidiu-Agigea – şi patru segmente de drumuri naţionale mai sunt închise, luni dimineaţă, din cauza zăpezii şi a viscolului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 06.30, traficul rutier a fost reluat pe  DN 15D Piatra-Neamţ – Roman(judeţul Neamţ).

LISTA ACTUALIZATĂ DE CNADNR în timp real

Reamintim că, din cauza zăpezii şi a viscolului, sunt închise două tronsoane de autostradă şi trei segmente de drumuri naţionale, astfel: 

A2 Bucureşti – Constanţa (tronsonul Lehliu-Gară – Constanța);

A4 Ovidiu – Agigea;

JUDEŢUL CONSTANŢA: 

  • DN 3 Ostrov – Murfatlar;
  • DN 3C;

JUDEŢUL TULCEA: 

  • DN 22D Horia – Atmagea – intersecţie cu DN22A;

Drumuri cu restricţie de tonaj:

JUDEŢUL CONSTANŢA:

  • DN 3 Murfatlar – Constanţa (7,5 tone);
  • DN 22C Cernavodă – Murfatlar (7,5 tone);

JUDEŢUL IAȘI: 

  • DN 28A Târgu Frumos – Pașcani – Moţca (7,5 tone).

Potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, luni dimineaţă, la ora 5.15, erau închise două tronsoane de autostradă şi patru segmente de drumuri naţionale, astfel:

A2 Bucureşti – Constanţa (tronsonul Lehliu-Gară – Constanţa)

A4 Ovidiu – Agigea

LISTA ACTUALIZATĂ DE CNADNR în timp real

JUDEŢUL NEAMŢ:

  • DN 15D Piatra-Neamţ – Roman

JUDEŢUL CONSTANŢA:

  • DN 3 Ostrov – Murfatlar
  • DN 3C

JUDEŢUL TULCEA:

  • DN 22D Horia – Atmagea – intersecţie cu DN22A

Drumuri cu restricţie de tonaj:

JUDEŢUL CONSTANŢA:

  • DN 3 Murfatlar – Constanţa (7,5 tone)
  • DN 22C Cernavodă – Murfatlar (7,5 tone)

JUDEŢUL IAŞI:

  • DN 28A Târgu Frumos – Paşcani – Moţca (7,5 tone)
  • Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.