Şeful ANAF îl atacă pe Ludovic Orban: I-aş sugera să-şi concentreze eforturile pe reforma transporturilor

Criticile aduse acţiunilor ANAF se lasă cu replici dure. Preşedintele instituţiei, Gelu Diaconu, le răspunde prin comunicate de presă detractorilor luptei anti-evaziune. Ultima ţintă a acestuia este liderul deputaţilor PNL, Ludovic Orban.

08 apr. 2015, 13:12
Şeful ANAF îl atacă pe Ludovic Orban: I-aş sugera să-şi concentreze eforturile pe reforma transporturilor

Şeful ANAF răspunde la acuzaţiile lui Orban, însă nu pe tema fiscalităţii, ci printr-un contraatac ironic la activitatea de ministru a liberalului.

„Cât despre declarațiile unor politicieni, deranjați de eficiența ANAF, mă bucur că domnul Ludovic Orban s-a trezit din letargie și se implică activ în spațiul public, inclusiv în domeniul fiscalității. I-aș sugera să-și concentreze însă eforturile pe reforma transporturilor, unde toți specialiștii îi ‘recunosc’ competența, cum ar fi evoluția proiectelor Transalpina și a aeroportului internațional de la Adunații Copăceni”, afirmă Gelu Diaconu, potrivit stiripesurse.ro.

Preşedintele ANAF face trimitere subtilă la o informaţie apărută recent în presă, potrivit căreia Orban ar fi fost denunţat la DNA de afaceristul Nelu Iordache, în problema proiectului Transalpina.