DUBLĂ TRAGEDIE ÎN PIATRA NEAMŢ. Mama şi fiul, împreună la morgă. Cum s-a întâmplat nenorocirea

Un tânăr a murit la spital. Când rudele i-au căutat mama, au găsit-o și pe ea decedată în casă. Femeia se întorsese de la muncă din Italia ca să-și îngrijească fiul.

05 dec. 2018, 12:13
DUBLĂ TRAGEDIE ÎN PIATRA NEAMŢ. Mama şi fiul, împreună la morgă. Cum s-a întâmplat nenorocirea

O dublă tragedie s-a petrecut într-o familie din Piatra Neamț, scrie zch.ro. Un tânăr în vârstă de 31 de ani, care suferea de o boală incurabilă, a murit pe 29 noiembrie, pe un pat de spital. Când prietenii au vrut să-i caute mama, ca să-i dea vestea tragică, au găsit-o și pe femeie moartă, în casă.

Citeşte şi Cine era turistul mort în accidentul naval din Cambodgia. Detalii neştiute

Băiatul a fost internat în spital și a murit pe 29 noiembrie. Nimeni n-a reușit să o găsească pe mama lui, să-i dea vestea, a dezvăluit zch.ro. Fratele femeii a apelat la un vecin, care avea o cheie, pentru că mai vedea de băiat până să se întoarcă mama lui în țară, și au intrat împreună în apartament. Asta se întâmpla în ziua de 2 decembrie. Se bănuiește că a murit în aceeași zi cu fiul ei Femeia era moartă, posibil din aceeași zi în care a încetat din viață și fiul ei. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală. La autopsie nu s-a putut stabili cauza morții, din cauza stării de degradare în care se afla cadavrul, după două-trei zile de stat la o temperatură ridicată (în casă era foarte cald). Medicii legiști au recoltat probe din organele interne, care vor fi supuse analizelor histopatologice, în vederea stabilirii cauzei decesului.