DUBLE ȘANSE DE CÂȘTIG LA LOTO! PREMII de peste 6 milioane EURO!

Veste extraordinară! Duminică, 3 decembrie, va avea loc o dublă extragere speciala Loto, cu ocazia sărbatoririi lui Moș Nicolae. Este o oportunitate unică de a câștiga premii totale fabuloase – peste 2,3 mil. EUR la 6/49, peste 100 mii EUR la 5/40 si peste 3,78 mil. EUR la Joker.

27 nov. 2023, 15:33
DUBLE ȘANSE DE CÂȘTIG LA LOTO! PREMII de peste 6 milioane EURO!

Dubla extragere Loto va avea loc în aceeași seară, 3 decembrie 2023, oferind două șanse de a deveni unul dintre câștigători la oricare dintre jocurile 6/49, 5/40 și Joker, organizate de Loteria Romana.

Pentru a vă face experiența mai ușoară și mai convenabilă, aveti posibilitatea de a cumpăra bilete pentru dubla extragere, în cel mai comod mod, direct din aplicația AmParcat (AmParcat.ro) ce se poate downloada din Play Store, App Store si Huawei AppGallery.

Cu AmParcat nu mai este nevoie să vă deplasați la un punct de vânzare al Loteriei Romane, puteți achiziționa biletele online, comod și rapid de pe telefonul dumneavoastră.

Tot ce trebuie să faceți este să downloadați aplicația AmParcat (AmParcat.ro), să o deschideti și să accesați zona Loto de pe ecrenul principal sau meniul Portofel/Wallet și veți putea să achizitionți câte bilete doriți. Veți putea alege numerele dorite și să finalizați tranzacția în doar câteva secunde, după înregistrare.

Câștiguri mari cu șanse duble, fără deplasare prin frig, ploaie sau zăpadă, direct de acasă, cu doar câteva clickuri prin AmParcat (AmParcat.ro) puteți cumpăra bilete toată săptămâna!

Prețul unui bilet pentru participarea la TRAGERILE SPECIALE de Mos Nicolae este mărit în conformitate cu regulamentele Loteriei Române. In ziua de joi 30.11.2023 nu vor fi organizate trageri Loto.