Dublu accident, în Dej: Un şofer neatent a intrat în plin în maşina poliţiştilor veniţi la un accident

Un dublu accident a avut loc, marţi noapte, în Dej. Un şofer neatent a intrat în plin în maşina poliţiştilor veniţi la un accident. Oamenii legii cercetau împrejurările în care un motociclist a trecut peste o bicicletă aflată în mijlocul drumului. Biciclistul a fost descoperit căzut pe marginea șoselei şi a fost dus la spital, potrivit România TV.

03 sept. 2014, 06:11
Dublu accident, în Dej: Un şofer neatent a intrat în plin în maşina poliţiştilor veniţi la un accident

Un biciclist a căzut şi s-a lovit cu capul de bordură, iar un motociclist care trecea prin zonă a trecut cu roţile peste bicicleta acestuia.

Biciclistul, în vârstă de 52 de ani, a fost descoperit întins la marginea drumului, pe strada Crângului din Dej. Din primele cercetări se pare că acesta a coborât panta cu viteză, s-a răsturnat şi s-a lovit cu capul de bordură.

Un motociclist care trecea prin zonă nu a observat şi a trecut peste bicicleta bărbatului. Poliţiştii sosiţi imediat la faţa locului au avut şi ei parte de un eveniment neplăcut. Un şofer atras de accident nu a mai apucat să frâneze şi a intrat direct în maşina agenţilor.

Poliţiştii urmează să facă cercetări în ambele cazuri. Maşina de poliţie, care a fost serios avariată, va fi reparată pe asigurarea şoferului vinovat.