Dublu asasinat într-un hotel de lux din Hong Kong. Un bărbat şi-a ucis soţia şi fiul de 7 ani

Un sud-coreean bănuit de uciderea soţiei şi a fiului său, duminică, la Ritz-Carlton, hotel luxos aflat pe malul mării la Hong Kong, a fost arestat, au anunţat autorităţile, citate de AFP.

14 ian. 2018, 11:24
Dublu asasinat într-un hotel de lux din Hong Kong. Un bărbat şi-a ucis soţia şi fiul de 7 ani

Poliţiştii au sosit la faţa locului după ce au fost anunţaţi de o dispută între o femeie şi un bărbat într-o cameră de hotel, informează news.ro. Ei au găsit corpurile lipsite de viaţă ale unei femei şi al unui băiat. Bărbatul a fost arestat pentru crimă şi spitalizat.

Citeşte şi Un miliardar oferă 180 milioane de dolari oricărui bărbat capabil să o ia de nevastă pe fiica lui FOTO

Ofiţerii de poliţie au refuzat să precizeze legăturile dintre cele trei persoane, anunţând doar că sunt de naţionalitate străină.

Consulatul Coreii de Sud la Hong Kong a confirmat că este vorba despre membrii aceleiaşi familii de sud-coreeni.

Potrivit site-ului Apple Daily din Hong Kong, cuplul şi fiul lor în vârstă de 7 ani, sosiseră la hotel cu câteva zile înainte.

Hotelul de cinci stele ocupă 15 etaje ale celei mai înalte clădiri din Hong Kong, ICC, şi este recunoscut pentru panorama spectaculoasă asupra oraşului şi portului Victoria.

„Gândurile noastre se îndreaptă către familiile clienţilor implicaţi în aceste momente dificile”, a declarat un purtător de cuvânt al hotelului, refuzând să facă alte comentarii.