Ducesa de Cambridg, criticată dur pentru look-ul de după naştere. Vezi cum a fost fotografiată la un eveniment

Kate Middleton a fost o apariţie de senzaţie pe toată durată sarcinii şi cu orice ţinută s-a prezentat la evenimentele importante la care a participat, a stârnit admiraţie şi a primit multe laude. Odată cu naşterea micului prinţ însă, look-ul lui Kate a suferit mici schimbări.

10 sept. 2013, 14:51
Ducesa de Cambridg, criticată dur pentru look-ul de după naştere. Vezi cum a fost fotografiată la un eveniment

După naşterea micului prinţ, look-ul lui Kate Middleton a avut de suferit. Apariţiile ducesei de Cambridge nu au mai fost atât de strălucitoare pe cât se aşteptau cei care i-au urmărit atent fiecare mişcare. Potrivit perfecte.ro, ceea ce au observat aceştia ca fiind lipsit de orice urmă de sclipire este părul ducesei, drept urmare au încercat să găsească explicaţii pentru aspectul tern şi fără vlagă al podoabei capilare. Cercetările efectuate în acest sens au scos la iveală o informaţie reală conform căreia după naştere, părul unei proaspete mămici îşi pierde din strălucire.

Vezi şi: Ducesa de Cambridge, la primul eveniment public după naştere. Vezi cât de mult a slăbit

Kate a fost apreciată de milioane de femei din întreaga lume datorită curajului pe care l-a avut în urmă cu o lună, când a apărut în public la numai o zi de la naşterea micului prinţ, mândră de burtica de gravidă care ieşea în evidenţă într-o rochie simplă cu buline.

VEZI ŞI Kate şi Prinţul William au anunţat numele bebeluşului lor