Duckadam acuză: „Un om puternic vrea să-i ia Steaua lui Gigi Becali”

Helmuth Duckadam a declarat că nimeni nu s-a arătat interesat de a prelua Steaua, însă a afirmat că problemele de ordin administrativ cu care se confruntă clubul acum sunt cauzate de un "om mai puternic decât preşedintele sau prim-ministrul".

23 nov. 2015, 12:40
Duckadam acuză: „Un om puternic vrea să-i ia Steaua lui Gigi Becali”

Surse din cadrul clubului susţin ca în discuţiile pe care le are cu aproapiaţii, Gigi Becali îl indică pe Gabriel Oprea, fostul ministru al Internelor, ca fiind creierul din spatele acţiunii de preluare a clubului, scrie ProSport. Apărut în fotbal la jumătatea anilor ’90 ca vicepreşedinte la Jiul Petroşani şi ca bodyguard al lui Miron Cozma, Gabriel Oprea este un prieten foarte bun al selecţionerului Anghel Iordănescu.

„Fanii sunt dezamăgiţi de evoluţia noastră din ultima perioadă şi e normal. Putem găsi o sumedenie de scuze: nu avem un stadion, nu avem o bază în care să ne antrenăm, nu am avut o serie de jucători. Dar asta nu scuză atitudinea noastră, sunt unii jucători care nu se ridică la nivelul aşteptărilor. Nu am cunoscut până acum niciun om care să vină să preia Steaua. Am spus că e om mai puternic decât preşedintele şi prim-ministrul care vrea să-l distrugă pe Gigi Becali”, a declarat Helmuth Duckadam la ProSport LIVE.