Duel între românce în primul tur de la Rogers Cup

Monica Niculescu, locul 69 WTA, a acces din calificări pe tabloul principal al Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5 care se desfăşoară în această săptămână la Montreal şi care aduce la start şase românce. Ea va evolua în turul I cu Sorana Cîrstea, locul 54 WTA.

06 aug. 2018, 06:04
Duel între românce în primul tur de la Rogers Cup

Învingătoarea din această partidă poate evolua cu Simona Halep, locul I WTA, în turul al treilea. Halep stă în prima manşă şi va juca în cea de-a doua cu Anastasia Pavliucenkova din Rusia, locul 28 WTA, sau cu jucătoarea americană Christina Mchale, locul 98 WTA, venită din calificări.

irina Begu va evolua în primul tur al Rogers Cup cu australianca Ashleigh Barty, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 15.

Mihaela Buzărnescu, locul 20 WTA, va juca împotriva chinezoaicei Qiang Wang, locul 53 WTA, venită din calificări.

Ultima româncă ajunsă pe tabloul principal, din calificări, Ana Bogdan, locul 82 WTA, va da piept cu Arina Sabalenka, locul 39 WTA, în prima manşă.

Luni, vor intra în concurs Halep şi Begu, însă la dublu. Echipa pe care o formează cele două românce va evolua, de la ora 19.00, cu perechea Johanna Konta/Shuai Zhang (Marea Britanie/China).