Duet de EXCEPŢIE. Marius Moga şi Vizi Imre au spart gheaţa la „Vocea României”

Marius Moga a facut un duet de zile mari alături de Vizi Imre, finalistul din echipa sa în showul Vocea României. Finala show-ului "Vocea României" se anunţă plină de muzică bună, surprize şi lansări în premieră. Cei patru finalişti - Tibi, Vizi, Julie şi Cristi - au pregătit multe momente speciale în dorinţa de a-i convinge pe cei de acasă că au toate atuurile pentru a deveni "VOCEA ROMÂNIEI".

26 dec. 2012, 19:26
Duet de EXCEPŢIE. Marius Moga şi Vizi Imre au spart gheaţa la „Vocea României”

Marius Moga şi Vizi Imre au interpretat melodia celor de la Simplu, „Oficial îmi merge bine”. „Ai cântat bine de fiecare dată. Alături de Marius, toate lucruile prind viaţă într-un mod fantastic. E unul din clip-urile care îmi place foarte mult”, a spus Horia Brenciu.

Marius Moga a fost plăcut impresionat de prestaţia lui Vizi Imre, scrie cancan.ro. „Mi se pare că ai cântat foarte bine. E o plăcere să cânţi cu Vizi pentru că se adaptează din mers”.

Show-ul „VOCEA ROMÂNIEI” a ajuns la final. Cei patru concurenţi rămaşi în luptă, Cristi Nistor, Vizi Imre, Julie Mayaya şi Tibi Scobiola, se luptă miercuri seara pentru titlul de „VOCEA ROMÂNIEI”. Marele câştigător va primi un premiu în valoare de 100.000 de euro şi un contract cu Universal Music România.