Duhovnicul lui Mihai Neşu de la muntele Athos A PARALIZAT. Gigi Becali ÎL AJUTĂ

Situaţie dramatică pentru duhovnicul lui Mihai Neşu de pe Muntele Athos. Călugărul de 37 de ani a căzut şi riscă să rămână paralizat. După ce a aflat de starea lui, Gigi Becali a plătit să-l aducă din Grecia la un spital din România pentru a fi îngrijit cum trebuie.

21 ian. 2016, 08:46
Duhovnicul lui Mihai Neşu de la muntele Athos A PARALIZAT. Gigi Becali ÎL AJUTĂ

Călugărul român de 37 de ani s-a accidentat în timp ce ajuta la treburile mănăstirii, pe muntele Athos. Din neatenţie, a alunecat şi s-a lovit la coloană. Potrivit unor surse medicale, călugărul a suferit un politraumatism sever şi riscă să rămână paralizat. Gigi Becali a aflat de întâmplare şi a sărit imediat în ajutorul monahului.

„Cum să nu ajut un călugar, dacă am ajutat pe alţii cum să nu ajut un călugar monah? L-am ajutat că am plătit să-l aducă din Grecia cu ambulanţa”, a spus Gigi Becali.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali, LOVITURĂ CUMPLITĂ din partea PATRIARHIEI

Calugărul a fost transferat din Salonic la Spitalul de Neurochirurgie Bagdasar Arseni din Capitală. Apropiaţii susţin că accidentul ar fi o pedeapsă de la Dumnezeu după ce, în urmă cu ceva timp, monahul ar fi părăsit Mănăstirea Putna, fără acordul stareţului.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali, ÎNJURAT şi AMENINŢAT de Adrian Mutu. De la ce a pornit SCANDALUL

Coincidenţă sau nu, călugărul care riscă să rămână paralizat a fost duhovnicul lui Mihai Neşu, fostul fotbalist român care a rămas paralizat în urma unei accidentări la un antrenament în Olanda.  Călugărul român este cel care l-a ajutat pe fostul fotbalist să prindă putere pentru a merge mai departe.