Dosarele X: Baza militară în care extratereștrii au ucis 60 de soldaţi americani

Unul dintre cele mai importante orașe care poartă amprenta lumii misterelor este Dulce. Se află chiar la granița Statelor Unite cu Mexic și la prima vedere pare un oraș uitat de lume. însă, a devenit cunoscut în urma zvonurilor că acolo ar fi fost ținuți ostatici mai mulți extratereștri.

19 mai 2014, 12:39
Dosarele X: Baza militară în care extratereștrii au ucis 60 de soldaţi americani

Povestea a început să prindă contur în 1979, când forțele armate ale SUA au demarat proiectul construirii unei baze militare subterane, scrie efemeride.ro. Philip Schneider, unul dintre inginerii proiectanți, a tras semnalul de alarmă că ceva necurat se petrece în subteran. Baza militară se ridica într-un ritm rapid și în unele zone accesul era limitat. Beretele Verzi și forțele speciale păzeau aceste zone chiar cu prețul vieții.

Citeşte şi E GROASĂ. Americanii îi învaţă pe studenţi cum să supravieţuiască în cazul „iminentei APOCALIPSE cu ZOMBIE”

Schneider a făcut publică o întâmplare bizară care s-a petrecut chiar înainte ca proiectul să fie terminat. Încă din acele vremuri s-a zvonit că mai mulți extratereștri sunt ținuți prizonieri în subteran. Într-una din zile, atunci când inginerul se afla într-unul din tuneluri, a avut ghinionul să dea nas în nas cu o creatură umanoidă de culoare verde, extrem de înaltă și urât mirositoare.

În acea clipă s-a dat alarma și soldații americani au început să tragă după prizonierii extratereștri evadați. Schneider a avut ocazia să omoare 2 astfel de creaturi pentru ca o alta să tragă cu un fel de bile cu laser spre el. Viața i-a fost salvată în urma unui gest de eroism din partea unui soldat, care s-a aruncat în fața sa și a încasat gloanțele.

Citeşte şi UN ATLET S-A EVAPORAT în faţa a doi prieteni. „A scos un ţipăt înfiorător, a devenit invizibil şi a dispărut”

În total, 60 de oameni şi-au pierdut viaţa în acea bătălie dusă împotriva creaturilor venite din spaţiu. Incidentul l-a făcut pe Schneider să investigheze cazul în amănunt. A aflat că există 1.477 de asemenea baze secrete pe întreg mapamondul, 129 doar pe teritoriul SUA.

Aceste baze sunt ultra-secrete și consumă aproximativ 25% din PIB-ul SUA în fiecare an. Se mai spune că numeroși extratereștri, capturați în diverse feluri, sunt folosiți precum cobai în diverse experimente. Echipamentul și tehnologia din aceste baze militare secrete sunt de ultimă generație.