Situaţie DRAMATICĂ pentru Dumitru Bucşaru. ESTE TERMINAT

Dumitru Bucsaru, fostul patron al clubului de fotbal Unirea Urziceni, a ajuns din nou in executare silita, cu proiectul imobiliar Green City. O banca si o firma de constructii au obtinut recuperarea fortata a datoriilor.

15 sept. 2014, 11:05
Situaţie DRAMATICĂ pentru Dumitru Bucşaru. ESTE TERMINAT

Dumitru Bucsaruare mari probleme financiare desi a bagat in buzunare aproape 20 de milioane de euro după ce Unirea Urziceni a luat campionatul si a jucat in Liga Campionilor. Creditorii au obtinut executarea silita pentru proiectul Green City, din comuna 1 Decembrie. Este vorba de antreprenorul general al lucrarii, aflat la randul sau in reorganizare judiciara. Firma a obtinut de la magistratii Tribunalului Ilfov executarea silita a milionarului pentru suma de 3.199.610,55 lei.

O cerere similara de executare silita s-a judecat si la Judecatoria Cornetu, care a admis executarea silita pe o treime din vilele din complex, pe care Bucsaru nu reusise sa le vanda pana acum. Este vorba de un contract de credit din 2012, cu ipotecile si anexele aferente, a carui valoare este de 753.475,96 de euro, la care se adauga cheltuielile de executare.In aceasta situatie, executorul va scoate la vanzare 90 de vile din complex, pentru recuperarea debitelor restante, scrie Cancan.

Astfel, executorii ar trebui sa recupereze de la Dumitru Bucsaru, in total, aproximativ 1,5 milioane de euro.