Dumitru Buzatu, PSD: Proiectul lui Geoană şi Vanghelie nu prezintă interes. Sunt frustraţi

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, marţi, că noul proiect social-democrat lansat de Mircea Geoană şi Marian Vanghelie nu prezintă interes pentru el şi vine "dintr-o frustrare" a celor doi foşti lideri care au fost excluşi din PSD, transmite Agerpres.

03 feb. 2015, 10:16
Dumitru Buzatu, PSD: Proiectul lui Geoană şi Vanghelie nu prezintă interes. Sunt frustraţi

‘Nu prezintă interes pentru mine acest aşa-zis nou partid. Cunosc persoanele implicate şi ştiu că nu sunt însufleţite de ideologia de stânga, sunt frustrate pentru că au fost excluse din PSD’, a precizat liderul PSD Vaslui.

Dumitru Buzatu a afirmat că l-a susţinut pe Mircea Geoană „ca pe oricare alt preşedinte al PSD”, îndeplinindu-şi, astfel, corect sarcinile de partid, dar nu mai poate de fi de acord cu el, nemaivâzându-l capabil să reprezinte adevărata tendinţă de stânga din societatea românească.

‘Am îndeplinit în mod disciplinat şi corect sarcinile pe care cei din structura de conducere a PSD au considerat că trebuie să le ducem la îndeplinire faţă de fiecare preşedinte al partidului. M-am raportat la preşedintele partidului doar în această calitate şi nici acum nu fac altceva. Despre cei pe care pe care i-am amintit anterior, nu cred că putem spune că au capacitatea de a reprezenta o tendinţă de stânga din societatea românească’, a mai spus Dumitru Buzatu.

Senatorul Mircea Geoană a lansat, duminică, un nou proiect social-democrat intitulat „România noastră”, susţinând că această iniţiativă va schimba majoritatea în Parlament, ceea ce va duce la instalarea unui nou guvern în luna martie.