Dumitru Dragomir crede că vor fi incidente în Bucureşti: Fanii englezi nu au limită la bere

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, se aşteaptă la incidente în Centrul Vechi al Capitalei înainte şi după meciul Steaua - Chelsea, din optimile de finală ale Ligii Europa deoarece suporterii englezi "nu au limită la bere".

05 mart. 2013, 12:01
Dumitru Dragomir crede că vor fi incidente în Bucureşti: Fanii englezi nu au limită la bere

Poate în Centrul Vechi să fie ceva incidente pentru că suporterii englezi nu au limită la bere. Şi beţia din bere e cea mai spurcată, aşa am înţeles, eu pe pielea mea nu am încercat. Dar în Centrul Vechi o să fie poliţie multă. Dacă vin 1.200 e bine, că ne mai fac şi nouă vânzare„, a declarat, marţi, Dumitru Dragomir, citat de agenţia Mediafax.

În ceea ce priveşte şansele echipei Steaua în partida cu Chelsea, oficialul LPF nu este optimist. El speră ca în cazul în care Steaua nu se califică măcar să nu se facă de râs. „Este un joc foarte important pentru fotbalul românesc, nu numai pentru Steaua. Eu sunt mai puţin optimist, dar am mare încredere în Steaua. A făcut cinste fotbalului românesc şi sper într-un rezultat favorabil. Dacă nu ne calificăm, măcar să nu ne facem de râs. Şi nu ne facem, pentru la acest nivel e greu, joci cu cea mai bună echipă a Europei„, a explicat preşedintele Ligii.

Deşi este sceptic, Dumitru Dragomir îi laudă pe jucătorii stelişti spunând că „Tănase e mai tehnic decât Lampard”, iar Gardoş şi Chiricheş sunt peste cei trei fundaşi ai echipei Barcelona. „Tănase e mai tehnic decât Lampard. Dacă şi Tănase era născut în Anglia atunci era de aceeaşi valoare financiară ca Lampard. Aşa cum şi Gardoş şi Chiricheş se năşteau în Anglia erau acum la nişte preţuri de nici nu ne imaginăm. Eu am mai spus că ambii fundaşii centrali ai Stelei sunt peste cei trei ai Barcelonei. Păi Barcelona ar fi ca o mănuşă pentru Chiricheş. Pentru că e un jucător care ştie cu mingea. Păi ce, Pique e mai bun decât Chiricheş?„, a adăugat Dragomir.

Prezent sâmbătă, pe stadionul Santiago Bernabeu, la partida Real Madrid – Barcelona , preşedintele LPF a fost impresionat de Cristiano Ronaldo şi dezamăgit de Lionel Messi. „Când o ia panarama aia la fugă, Ronaldo, zici că nu e de pe planeta asta. Chiar nu e de planeta asta. Am fost acum la Madrid şi l-am văzut cum loveşte mingea. Băi fraţilor, eu cred că trebuie să se facă studii pe felul cum loveşte el cu piciorul. Formidabil, ce fotbalist!

Iar Barcelona nu mai este ce a fost. Tactica asta nu mai ţine, că stă unul în dreapta, altul în stânga şi nu mai ai unde să pasezi. Decât să îi iei la driblat cum îi lua Hagi sau Messi. Dar Messi nu mai poate. Face doar câteva sprinturi pe meci în rest nu aleargă„, a precizat Dragomir.

Steaua întâlneşte, joi, pe Arena Naţională, formaţia engleză Chelsea Londra, într-o partidă contând pentru prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Partida retur este programată la 14 martie, la Londra.