Dumitru Dragomir, DECIZIE IMPORTANTĂ înainte să fie condamnat la 7 ani de ÎNCHISOARE

Dumitru Dragomir, condamnat de prima instanţă la 7 ani de închisoare în dosarul drepturilor TV, are deja mai multe proprietăţi imobiliare sub sechestru.

29 iun. 2016, 13:35
Dumitru Dragomir, DECIZIE IMPORTANTĂ înainte să fie condamnat la 7 ani de ÎNCHISOARE

Dumitru Dragomir a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la sapte ani de inchisoare in dosarul in care, in 2014, a fost trimis in judecata pentru evaziune fiscala, delapidare si spalare de bani. Condamnarea nu este definitiva, dar fosul sef al LPF si-a luat masuri de precautie cu doua luni inainte de verdict, trecandu-si cea mai importanta firma, SC BODU SRL, pe numele fiului sau, Bogdan Dragomir.

Dumitru Dragomir, dezvăluiri BOMBĂ despre dosarul DREPTURILOR TV

Cu doua luni inainte ca Dumitru Dragomir sa primeasca o condamnare de sapte ani de inchisoare, acesta si-a pus la adapost cea mai importanta afacere a familiei. Firma SC Bodu SRL, care detine deja celebrul spatiu de organizare de evenimente de la Crystal Pallace Ballroom, a fost trecuta, in luna aprilie a acestui an, in proprietatea fiului sau, Bogdan Dragomir”, sustine Jurnalul National.

Dumitru Dragomir, condamnat la 7 ANI de închisoare cu EXECUTARE în dosarul DREPTURILOR TV. Prima reacţie

Firma, care are in portofoliu hotelul acestuia si compania care organizeaza nunti si alte evenimente, a avut un profit de 1.456.947 de lei in 2015, adica aproximativ 325.000 de euro.