Dumitru Dragomir dezvăluie cum a vrut să-l compromită Coldea pe Dragnea: „Au adus carne proaspătă” VIDEO

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a dezvăluit la România TV că generalul Florian Coldea a vrut să-l compromită pe liderul PSD Liviu Dragnea la un meci al naţionalei de fotbal.

20 ian. 2017, 09:06
Dumitru Dragomir dezvăluie cum a vrut să-l compromită Coldea pe Dragnea: „Au adus carne proaspătă” VIDEO

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat că Florian Coldea a încercat să le însceneze lui Liviu Dragnea şi lui George Maior o întâlnire amoroasă cu dame de companie la un hotel din Irlanda de Nord, unde naţionala României avea un meci oficial.

„As vrea sa mai imi spuna domnul Dîncu daca este adevarat ca la meciul cu Irlanda de Nord l-a pus pe presedintele Federatiei sa il invite pe Dragnea si pe Maior în Irlanda de Nord. Sa verifice noua conducere SRI daca in avioane a fost „carne proaspata” pentru a pune în actiune compromiterea lui Maior si a lui Dragnea. E adevarat ca domnul Dragnea nu a vrut sa doarma in acelasi hotel pentru ca a fost anuntat ca i se face manevra. Cred ca Maior l-a anuntat. A luat plasa Dînu. Şi-a luat plasa presedintele federatiei pus de Coldea”, a declarat Dumitru Dragomir la România TV.