Dumitru Dragomir, în faţa DIICOT: Aici ştii când vii sau când pleci? Vii când te cheamă, pleci când îţi dau drumul

Dumitru Dragomir a stat mai bine de o oră la sediul DIICOT, iar la ieşire a declarat că procurorii nu l-au întrebat despre frauda de un milion de euro de la FIFA, însă a trebuit să dea explicaţii despre bazele sportive de la Buftea şi Mogoşoaia, ridicate în timpul mandatului lui Mircea Sandu.

24 feb. 2016, 08:59
Dumitru Dragomir, în faţa DIICOT: Aici ştii când vii sau când pleci? Vii când te cheamă, pleci când îţi dau drumul

Am fost chemat ca martor într-o problemă a anilor 2000 nu ştiu cât. M-au întrebat ce s-a discutat în Comitetele Executive, ce hotărâri s-au luat… La unele am fost, la altele am lipsit. Am jurat că spun adevărul şi am spus adevărul. Nici nu puteam să mint, că eu uit. M-au întrebat de alte probleme, dar de milionul ăsta de euro, de care se vorbeşte,  nu. M-au întrebat mai multe. De baza de la Buftea, de cea de la Mogoşoaia, cum se proceda prin Comitetele Executive.

Dacă nu era Mircea Sandu nu se făceau cele două baze. Cine să aducă bani de la FIFA şi UEFA dacă nu era Sandu? Că el avea putere. Dar orice faci bine în România, trebuie să te reclame cineva„, a declarat Dumitru Dragomir, la plecarea de la DIICOT.

Citeşte şi Mircea Sandu, suspectat de spălare de bani. Este implicată şi fiica sa, Raluca

Întrebat dacă va mai fi chemat la audieri, fostul şef de la LPF a răspuns: „Sunteţi nebuni? Păi ce, aici ştii când vii sau când pleci? Vii când te cheamă şi pleci când îţi dau drumul„.