Dumitru Dragomir, din nou în vizorul DNA. I se trage de la STEAUA

Dumitru Dragomir are din nou probleme cu justiţia. Pe lângă dosarele pe care le are pe rol, Dumitru Dragomir e ameninţat de o asociaţie a fanilor Stelei că va fi reclamat la Direcţia Naţională Anticorupţie.

23 nov. 2016, 10:49
Dumitru Dragomir, din nou în vizorul DNA. I se trage de la STEAUA

Dumitru Dragomir este acuzat de fani că l-ar fi ajutat pe Gigi Becali sa preia Steaua de la Armată în 2003. Un fost lider al galeriei, Jan Pavel, a declarat că Dumitru Dragomir a recunoscut acest lucru într-o emisiune din anul 2005 difuzată la OTV.

„Suntem 500 de inşi în asociaţie şi vom face plângere penală pentru tăinuire sau pentru fals în declaraţii. Avem înregistrarea completă de când a spus că l-a ajutat pe Gigi Becali să fure Steaua. Dacă nu recunoaşte, face fals în declaraţii şi va plăti”, a spus Jan Pavel.

În emisiunea din anul 2005, Dragomir şi Becali au avut un conflict în direct la emisiunea lui Dan Diaconescu de pe OTV. Dragomir a recunoscut atunci că l-a ajutat pe Becali să preia Steaua: „Becali este un trisor ordinar, este un hoț de profesie. Steaua a furat-o, l-am ajutat să fure Steaua, rețineți. Fac autodenunț, l-am ajutat să fure Steaua!”.