Veste CUMPLITĂ pentru DUMITRU DRAGOMIR de la DNA

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, va fi trimis in judecata de procurorii DNA in curand. Dosarul in care Dragomir este acuzat ci si-a insusit trei milioane de euro din banii primiti de Liga pentru drepturile TV este aproape finalizat.

18 aug. 2014, 06:01
Veste CUMPLITĂ pentru DUMITRU DRAGOMIR de la DNA

Dosarul mai asteapta doar expertiza contabila in acest caz, dupa aceea urmand ca rechizitoriul sa fie finalizat.

„Suntem foarte aproape de redactarea rechizitoriului, asteptand, practic, doar expertiza contabila. Am dat termen expertului ca, pana la data de 25 august, expertiza sa fie gata. In cursul lunii septembrie, va fi redactat rechizitoriul. Avand in vedere numarul mare de inculpati, e posibil sa disjungem, urmand ca numai o parte din acestia sa fie trimisi, intr-o prima faza, in judecata. Ceilalti, pentru care se va face disjungere, vor fi si ei trimisi in judecata pe masura finalizarii probatoriului”, au precizat surse judiciare pentru Ring.

Procurorii anticoruptie sustin ca desi a negociat direct cedarea drepturilor TV, Dragomir a solicitat si a primit din partea Adunarii Generale a LPF un comision de 5% pentru o firma a unui apropiat care ar fi intermediat negocierile.