Dumitru Dragomir, atac devastator la adresa lui Gigi Becali

Dumitru Dragomir l-a atacat pe Gigi Becali după FCSB - Lugano 1-2, considerând că finanţatorul roş-albaştrilor a distrus echipa.

08 dec. 2017, 09:21
Dumitru Dragomir, atac devastator la adresa lui Gigi Becali

Dumitru Dragomir a avut un discurs destul de dur după ce FCSB a pierdut primul loc în grupă, dar s-a calificat în primăvara europeană.

Gigi Becali a luat ŢEAPĂ. Ce sumă uriaşă a pierdut după FCSB – Lugano 1-2

„Nu mi-a plăcut! Meciul a fost de râsul lumii. Echipa e stricată de ei, nu de jucători. În momentul în care faci atâtea modificări, când să se mai închege o echipă de valoare? Ăştia cred că se pricep la fotbal. Ăştia nici nu ştiu pe ce lume sunt, unii joacă într-un fel, alţii în alt fel. Parcă erau în altă lume. O echipă făcută să piardă meciul. Fac experimente, sunt la faza asta. Pe banii lui poate să mai facă încă vreo doi ani experimente. E greu de înţeles capitalismul la noi. El crede că aşa e bine, sunt banii lui”, a declarat Dumitru Dragomir la ProSport LIVE.

FCSB, adversar INFERNAL în 16-imile de finală din Europa League. Când SE JOACĂ

Dumitru Dragomir a avut o veste proastă pentru Nicolae Dică, despre care consideră că va avea soarta lui Mirel Rădoi: „Dică şi-a nenorocit carierea, la fel cum a făcut şi Rădoi!”.