Dumitru Dragomir: Guvernul României este ca gâsca lui Stalin VIDEO

Dumitru Dragomir face o comparaţie inedită despre modul în care guvernul de tehnocraţi conduce România. Fostul şef de la LPF este de părere că ţara este condusă de la Bruxelles, asemeni unei gâşte dependente de stăpân.

04 mai 2016, 08:09
Dumitru Dragomir: Guvernul României este ca gâsca lui Stalin VIDEO

"Aceste Guvern este al Comunitatii Europene, impus. Noi suntem gâsca lui Stalin. Ăştia s-au pus fiecare pe îngrăşat gâsca, au spălat-o în fiecare zi, au băgat-o în cuşti de aur şi au venit fiecare cu câte o gâscă la Kremlin. Stalin a venit şi el cu o amărâtă de gâscă, slabă, îi dădea din buzunar câte o boabă.

S-a aşezat pe scaun şi a spus: daţi drumul la gâşte! În Piata Roşie, gâştele cum au ieşit afară şi-au luat zborul în toate zările, a lui Stalin se uita numai la buzunarul care îi dădea boaba. Aşa suntem şi noi. Iar de vină pentru această situaţie este chiar poporul român", spune Dumitru Dragomir.

"Am ales numai maimuţe în funcţii din astea mari. Nu ştim să ne alegem conducătorii, iar când e unul cu sânge în instalaţie, ori îi facem dosar, ori îl atragem într-o capcană", a mai spus Dumitru Dragomir, la România TV.

În opinia lui Dragomir, ţara ar putea fi condusă mult mai bine deo femeie.

Aceste Guvern este al Comunitatii Europene, impus. Noi suntem gâsca lui Stalin. Ăştia s-au pus fiecare pe îngrăşat gâsca, au spălat-o în fiecare zi, au băgat-o în cuşti de aur şi au venit fiecare cu câte o gâscă la Kremlin. Stalin a venit şi el cu o amărâtă de gâscă, slabă, îi dădea din buzunar câte o boabă.

S-a aşezat pe scaun şi a spus: daţi drumul la gâşte! În Piata Roşie, gâştele cum au ieşit afară şi-au luat zborul în toate zările, a lui Stalin se uita numai la buzunarul care îi dădea boaba. Aşa suntem şi noi. Iar de vină pentru această situaţie este chiar poporul român„, spune Dumitru Dragomir.

Am ales numai maimuţe în funcţii din astea mari. Nu ştim să ne alegem conducătorii, iar când e unul cu sânge în instalaţie, ori îi facem dosar, ori îl atragem într-o capcană„, a mai spus Dumitru Dragomir, la România TV.

În opinia lui Dragomir, ţara ar putea fi condusă mult mai bine deo femeie.