Dumitru Dragomir îi cere lui Edi Iordănescu să-şi dea demisia. „Muntenegru este cât cartierul Balta Albă”

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, susţine că Edi Iordănescu nu are de ce să mai stea în funcţia de selecționer al echipei naționale a României.

15 iun. 2022, 09:14
Dumitru Dragomir îi cere lui Edi Iordănescu să-şi dea demisia. „Muntenegru este cât cartierul Balta Albă”
Dumitru Dragomir îi cere lui Edi Iordănescu să-şi dea demisia

Dumitru Dragomir îi cere lui Edi Iordănescu să-şi dea demisia. Selecţionerul României este considerat unul dintre marii vinovaţi de dezastrul pe care îl traversăm într-o grupă banală din care mai fac parte Muntenegru, Bosnia-Herţegovina şi Finlanda. „Părerea mea este că dacă va rămâne își va distruge cariera. Mai bine pleci acum. Băi, fraților, am avut cea mai slabă grupă din Europa. Păi, dacă nici pe ăștia nu îi batem… Gândiți-vă că Muntenegru e cât cartierul Balta Albă. Nu trebuie dat afară. El trebuie să plece spunând că pleacă din lipsa viitorului fotbalului românesc, pentru că fotbalul românesc nu mai are viitor”, a spus Dumitru Dragomir.

România – Muntenegru în Liga Naţiunilor (0-3). Dezastru în Giuleşti

La rândul său, Gică Popescu a văzut naţionala României ca pe o echipă care aştepta vacanţa. „Este una dintre cele mai triste seri ale fotbalului românesc. Am fost învinşi de o echipă din Liga a 3-a. Am pierdut fără drept de apel în faţa celor din Muntenegru. Nu am arătat nimic. Am avut foarte puţine ocazii. E o seară pe care întreg fotbalul românesc o va uita cu greu. Nu aş vrea să îl pun la zid pe Vlad Chiricheş. Nu a prins o formă foarte bună, a greşit la multe goluri, dar nu e doar vina lui. E greu să emiţi pretenţii când nu trimiţi două şuturi pe spaţiul porţii! Nu aveau niciun fel de reacţie, aşteptau să plece în vacanţă! Părea că este o echipă formată din jucători pe finalul carierei! Vlad chiar are nevoie de o vacanţă. Aceste evoluţii îl afectează”, a afirmat Gică Popescu.

Edi Iordănescu a găsit explicația pentru rușinea de la echipa națională / Marea problemă a jucătorilor

România este pe ultimul loc al Grupei 3 din Liga B a Ligii Națiunilor, cu trei puncte. Lider e Bosnia-Herţegovina, cu opt puncte, pe locul doi se află Muntenegru, cu șapte puncte, în timp ce a treia clasată este Finlanda, care are patru puncte.