Dumitru Dragomir, la un pas de închisoare. Fostul şef al LPF s-a dezlănţuit la proces

Adrian Mititelu, finanţatorul echipei de fostbal Universitatea Craiova, vrea să îl vadă în spatele gratiilor pe fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. Cndamnat în primă instanţă la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru dezafilierea echipei de fotbal din Bănie, Mitică Dragomir s-a dezlănţuit la proces.

31 oct. 2016, 13:08
Dumitru Dragomir, la un pas de închisoare. Fostul şef al LPF s-a dezlănţuit la proces

Războiul dintre Dumitru Dragomir şi Adrian Mititelu continuă. Luni a avut loc un termen în procesul în care Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir sunt acuzați de excluderea Universităţii Craiova din fotbalul românesc. Finanţatorul echipei de fotbal din Bănie, vrea cu tot dinadinsul să îi vadă pe cei doi după gratii.

Probele le-au adus procurorii, sunt foarte mari. Voi explică cu lux de amănunte cum s-au întâmplat lucrurile. Domnul Dragomir a semnat pentru dezafiliere. Dacă noi nu mai existăm, vă daţi seama că a semnat, nu?„, a spus Mititelu.

Toţi tâmpiţii de asta vorbesc în România„, a replicat Dragomir la declaraţia lui Mititelu.

Mitică Dragomir și Mircea Sandu au fost condamnaţi în prima instanţă la 3 ani de închisoare cu suspendare, dar decizia finală va fi dată de Curtea de Apel București. În plus, Sandu şi Dragomir, împreună cu FRF şi LPF ar trebui să îi plătească lui Adrian Mititelu 240 de milioane de euro.

Decizia dată de Tribunalul București a fost atacată cu apel atât de cei doi inculpați, nemulțumiți de sumele mari pe care trebuie să le plătească cu titlu de despăgubire dar și pedepsele prea mari cu închisoarea, iar magistrații de la CAB vor da o decizie finală în acest caz.