Dumitru Dragomir, noi dezvăluiri halucinante. Un patron de club i-a oferit şpagă 20 de milioane de euro pentru drepturi TV

Dumitru Dragomir a scos de la tipar cartea autobiografică, "Meciurile vieții mele". Fostul şef al LPF a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare.

17 nov. 2016, 11:41
Dumitru Dragomir, noi dezvăluiri halucinante. Un patron de club i-a oferit şpagă 20 de milioane de euro pentru drepturi TV

Dumitru Dragomir face dezvăluiri atât din lumea fotbalului, cât şi din lumea politicii. Potrivit paragrafelor publicate de fanatik.ro, fostul şef al LPF deapănă scene efectiv apocaliptice legate de corupţie, lipsă de caracter şi jocuri murdare la cel mai înalt nivel. Dacă doar 10% din carte este adevărat, DNA-ul va avea şi mai multă treabă în următorii 10 ani.

Citeşte şi Dumitru Dragomir i-a luat pământul lui Gigi Becali la TABLE. „Am făcut 16 vile pe terenul ăla!”

Acuzat de spălare de bani într-un dosar penal ce priveşte vînzarea precedentelor drepturi TV ale Ligii 1, Dragomir aduce acuze fără precedent la adresa oamenilor din fotbal, în special lui Arpad Paszkany şi a cîtorva personaje politice de cel mai înalt rang, fostul boss al LPF afirmînd cu subiect şi predicat că fostul patron al lui CFR Cluj i-a oferit şpagă de 20 de milioane de euro (!!!) pentru a-i atribui drepturile TV din martie 2014, fără licitaţie publică! Mai mult, Dragomir dezvăluie în cartea biografică faptul că Paszkany l-a asigurat de protecţie politică, argumentîndu-i că parte importantă din profit s-ar fi dus „cu dedicaţie” chiar către acea zonă pentru campania electorală din 2014.

Citeşte şi Dumitru Dragomir şi-a lansat CARTEA-BOMBĂ. Dezvăluirea unui BLAT: „Vă dau 300.000!”

Dragomir citează în carte op discuţie cu Arpad Paszkany, patronul lui CFR Cluj. „Doresc să preiau de la Ligă drepturile TV pentru care să ofer pe cinci ani 175 de milioane de euro, dar obligatoriu fără licitaţie. Pe lîngă aceşti bani mai dau cîte patru milioane pe an, adică în total 20 de milioane – comision. Banii îi virez într-un cont pe care mi-l dai, oriunde în lume. Banii nu vin din ţară, aşa că nu-i niciun pericol„, scrie Dragomir că i-a spus Paszkany. „– Adică îmi dai mie 20 de milioane de euro?! – Îţi opresc o cotă din prima tranşă pentru campania electorală şi din ultima peste cinci ani. Participi şi dumneata cu cîte un milion la campaniile electorale şi vei avea numai avantaje„, ar fi decurs dialogul în continuare.

Click aici pentru a citi dezvăluirile lui Dumitru Dragomir