Dumitru Dragomir, primul termen în apel, după condamnare: M-au băgat în malaxor, iar acum mă tăvălesc!

Dumitru Dragomir și Mircea Sandu au avut luni primul termen în apel, după condamnarea din prima instanță în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova

05 sept. 2016, 08:15
Dumitru Dragomir, primul termen în apel, după condamnare: M-au băgat în malaxor, iar acum mă tăvălesc!

Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost condamnați în luna iunie de Tribunalul București, la câte 3 ani închisoare cu suspendare în dosarul dezafilierii ilegale a Universității Craiova. Ei au primit câte 2 ani și 4 luni închisoare, pedepse sporite cu câte 8 luni închisoare, însă instanța a dispus suspendarea executării pedepselor de câte 3 ani închisoare, pe durata unor termene de supraveghere de 3 ani și 4 luni. Cei doi au fost obligați să presteze muncă neremunerată în folosul comunității, dacă sănătatea le va permite, pe o durată de 100 de zile.

Luni a fost primul termen al apelului, iar Dumitru Dragomir a declarat la plecarea de la instanţă: „Am fost ţintă de ani de zile, au vrut să mă cureţe, m-au băgat în malaxor şi acum mă tăvălesc. Părerea mea este că adevărul trebuie să iasă la lumină. Când vin data viitoare o să vă aduc o hârtie prin care Mititelu recunoaşte comisiile juridisdictionale , recunoaşte TAS-ul, deci semnează el. Iar acum suntem daţi în judecată că de ce am respectat regulamentele. Păi aţi mai auzit aşa ceva?„.