Anunţ INCREDIBIL făcut de DUMITRU DRAGOMIR

Dumitru Dragomir a declarat că FC Vaslui nu va fi retrogradată din Liga I pentru ca va primi, totusşi, licenţa pentru sezinul 2014-2015.

07 mai 2014, 20:49
Anunţ INCREDIBIL făcut de DUMITRU DRAGOMIR

„FC Vaslui va primi sigur licența, vă spun eu. Cine vrea să se răzbune pe Porumboiu, greșește. Porumboiu merită să mai primească din când în când câte o lovitură, dar nu de genul acesta. A băgat mulți bani în fotbal și trebuie înțeles”, a declarat Dragomir la Digi Sport.

Dragomir a comentat apoi și situația de la Dinamo și a precizat că roș-albii n-au făcut blat la Brașov: „A fost meci corect la Brașov, s-a dovedit și la partida cu CFR că dinamoviștii sunt în corzi. Frații Negoiță sunt de succes, au reușit să mențină Dinamo pe linia de plutire și cu ajutorul lui Anghelache, care știe meserie. Au făcut în așa fel încât să reducă salariile, dar și cheltuielile de la club. Dacă drepturile TV vor veni la timp, Dinamo nu cheltuie mai mult de 500.000 de euro pe an”.

Cât despre Steaua, ex-președintele de la LPF a spus că va continua să domine fotbalul românesc.

„Steaua va defila și la anul, cu o singură condiție: să nu se despartă de Tătărușanu, Sânmărtean, Tănase și Gardoș. În caz contrar, trupa din Ghencea va veni în picaj. Reghecampf este o forță, un superprofesionist, va face carieră în Europa” a conchis Dragomir.