Dragomir aruncă BOMBA. „Va fi DEZASTRU TOTAL!”

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, a declarat ca fotbalul romanesc va fi lovit de un adevarat dezastru la finalul sezonului 2014-2015, cand din Liga I vor retrograda sase echipe.

11 iul. 2014, 05:34
Dragomir aruncă BOMBA. „Va fi DEZASTRU TOTAL!”

Dumitru Dragomir ii critica pe actualii conducatori ai fotbalului din Romania pentru ca nu au decis sa reduca treptat, pe parcurusul a doua sezoane, numarul de echipe din Liga I.

„Mi se pare ca s-a facut o mare greseala. E fara precedent in istoria omenirii sa retrogradeze sase echipe dintr-un campionat. Retrogradau patru in primul an si daca nu-mi convenea cu 16, reglam anul urmator. Fotbalul romanesc, cel putin la nivel de club, va scadea foarte mult, pentru ca nu sunt fonduri. Va fi un an dezastruos din punct de vedere al retrogradarii. O sa vedeti, nimeni nu s-a gandit la asta. Toata lumea spune ca se pricepe, dar nu intelege nimic. Cluburile care vor retrograda, praful se va alege de ele. Nu trebuia sa taiem imediat atat de mult. Mergi in trepte. Putei sa vii la 14, dar sunt putine. Nu e drept sa retrogradeze o data sase echipe. Acestea sunt moarte definitiv si irevocabil. Vii cu o retrogradare de patru echipe, dupa aceea dai iar patru si gata, s-a terminat”, a declarat Dragomir la Digi Sport.

Din 2015, Liga I va avea doar 14 echipe, cu sistem regular urmat de play-off si play-out.