S-a retras şi a urmat tratament cu antidepresive. Transformare incredibilă. FOTO

Anca Badiu s-a retras de pe piata muzicala acum cativa ani cand a avut probleme de sanatate. A urmat o perioada de depresie severa pe care a incercat s-o combata cu tratamente care au facut-o sa acumuleze multe kilograme in plus. A incercat sa tine diete peste diete, sa faca mult sport, sa-si caute linistea, insa atacurile de panica continuau s-o cuprinda.

11 dec. 2014, 13:19
S-a retras şi a urmat tratament cu antidepresive. Transformare incredibilă. FOTO

De mai bine de jumatate de an, Anca a decis sa nu mai ia tratamentul cu antidepresive, sperand ca s-a vindecat, scrie wowbiz.ro. Mai mult, indragita solista a slabit in jur de 18 kilograme si a inceput sa-si reia cat de cat activitatea. A mai slabit, face mult sport, pleaca la munte, la aer curat si e din ce in ce mai increzatoare, asta desi inca mai face atacuri de panica. Si ca o surpriza pentru fani, Anca va urca din nou pe scena.

Citeşte şi Anca Badiu, la un pas de SINUCIDERE. Artista trăieşte un COŞMAR de când s-a îngrăşat

„Ma simt bine, sunt din ce in ce mai bine. Nu am scapat definitiv de atacurile de panica, dar incerc sa nu le mai bag in seama (rade – n.r.). Am mai facut cateva atacuri, asa din senin, incep sa cred ca nu ma pot vindeca de asta. Ceea ce conteaza este faptul ca sunt bine. Fac sport, am tinut diete, acum mananc echilibrat, astept sarbatorile cu nerabdare. De Craciun voi sta cu familia, iar de Revelion voi urca pe scena, abia astept. Dupa 3 ani urc pe scena. Voi avea cateva spectacole pe Valea Prahovei”, a declarat Anca Badiu.

Citeşte şi Dramă IMENSĂ pentru Anca Badiu. „Vreau să scap de SÂNII ĂŞTIA!”