După 40 de zile de retrograd, planeta iubirii, Venus, revine direct în Leu. Ce zodii vor avea noroc la dragoste și bani

Venus, zeița iubirii dar și a finanțelor, este retrogradă din iulie 2023, oferindu-ți o pauză mai semnificativă în ceea ce privește obiectivele tale și chiar adevărul tău.

04 sept. 2023, 14:57
După 40 de zile de retrograd, planeta iubirii, Venus, revine direct în Leu. Ce zodii vor avea noroc la dragoste și bani

Venus va reveni în mișcare directă în Leu. Pentru zodiile de mai jos se va îmbunătăți semnificativ situația legată de finanțe și dragoste. Orice întârzieri, lecții sau confuzii pot fi în sfârșit lăsate în urmă și poți lucra la crearea următorului nivel al vieții tale abundente și fericite. Ia fiecare moment din această perioadă ca pe un mesaj din univers, singura ta sarcină fiind să onorezi adevărul ori de câte ori este prezentat, deoarece în acele momente te deschizi pentru a avea norocul pe care îl cauti să te găsească.

Balanță
Venus, zeița iubirii dar și a finanțelor, este retrogradă din iulie 2023, oferindu-ți o pauză mai semnificativă în ceea ce privește obiectivele tale și chiar adevărul tău. Acesta a fost un timp de contemplare, deoarece, fără să știi, te-ai pregătit să începi viața visurilor talw. Acum, deoarece Venus este direct în Leu, este timpul să îmbrățișezi acea energie de foc și să te concentrezi pe stabilirea căii înainte, astfel încât să iti onorezi fiecare dintre visele tale divine.

Horoscop 4-10 septembrie 2023. Mihai Voropchievici dezvăluie cum se va schimba viața Leilor și de cine se îndrăgostesc Peștii

Pe măsură ce Venus se mișcă direct, vei fi în locul în care poți lua măsuri pentru a-ți îndeplini dorințele și vei ajunge și să-i inviti pe alții să participe la acest proces. O parte din această perioadă cea mai recentă a fost ca tu să realizezi cine ai nevoie să lucreze în colțul tău cu tine și, deși universul este mereu aici, vezi, de asemenea, că tipul potrivit de sprijin poate face toată diferența în lume.

Citește și: Două zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap! Mihai Voropchievici dezvăluie cum intervine divinitatea: „Sunteți pe calea acea bună”

Scorpion
Energia Leului conduce sectorul dumneavoastră profesional, care a fost un domeniu important de atenție în ultimele luni. Urmează să faci un upgrade în acest domeniu al vieții tale, dar mai întâi trebuie să știi că o meriți. Acest lucru este, de asemenea, conectat la munca interioară pe care ai făcut-o în jurul a ceea ce meriti și susținând nevoile tale. Pe măsură ce începi să onorezi acest lucru mai profund în viața ta profesională, începi, de asemenea, să radiezi o energie diferită în univers, care atrage norocul pe care ți-l dorești.

Întrucât Venus este direct în Leu, poți îmbrățișa realizările divine despre ceea ce vrei și meriți din viața ta profesională. În timp ce tu trebuie să abordezi asta ca si cum

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.