După 9 sarcini pierdute, sora ei s-a oferit să îi poarte copilul. Ce au descoperit medicii este extraordinar! VIDEO

Melissa Kayser a avut un vis: sa devina mama. Ani de zile a incercat alaturi de sotul ei toate variantele pentru a avea un copil, insa nimic nu le-a reusit.

25 iul. 2017, 07:38
După 9 sarcini pierdute, sora ei s-a oferit să îi poarte copilul. Ce au descoperit medicii este extraordinar! VIDEO

A pierdut noua sarcini, a facut tratamente de fertilizare si fertilizari in vitro, nimic nu a avut succes.

„A fost foarte greu pentru mine. Sunt sigura ca nu sunt singura femeie care a patit asta, dar, in general, despre pierderile de sarcina nu se vorbeste. Toata lumea sufera in tacere”, spune femeia. Cu cat trecea mai mult timp, cu atat Melissa a inceput sa se resemneze si se obisnuiasca cu gandul ca nu va avea copii, cel putin nu pe cale naturala. „Eram devastata. Nu ma gandeam decat la faptul ca noi, femeile, venim pe lume cu menirea de a face la randul nostru copii, iar eu nu puteam sa fac asta. Ma simteam o ratata”, isi aminteste Melissa.

Apoi medicii i-au sugerat sa incerce varianta mama surogat: „In ciuda dorintei de a avea un copil, simteam ca n-as putea sa ma descurc din punct de vedere emotional cu faptul ca o alta femeie este in stare sa-mi poarte copilul in pantece, iar eu nu pot face asta”. Acesta a fost momentul in care sora mai mare a Melissei, Lisa Auten, si-a exprimat dorinta de a-I face un copil. Lisa nu este casatorita si nici nu doreste sa aiba copii, asa ca i-a spus senin „Iti imprumut eu uterul meu!”.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.