După accidentul de la „Dansez pentru tine”, drama Monicăi Davidescu continuă. Ce este nevoită să facă

După accidentul din 2012 de la "Dansez pentru tine", actriţa a rămas cu dureri permanente şi va face recuperare toată viaţa

11 aug. 2014, 08:10
După accidentul de la „Dansez pentru tine”, drama Monicăi Davidescu continuă. Ce este nevoită să facă

Un an și jumătate a ținut ascuns un secret pe care doar apropiații l-au știut. Monica Davidescu a avut piciorul drept cu un centimetru mai subțire decât stângul. După accidentul de la „Dansez pentru tine”, pentru că a stat la pat aproape două luni, mușchii i s-au atrofiat, scrie click.ro.

După accidentul suferit la repetițiile de la emisiunea „Dansez pentru tine”, Monica Davidescu nu a suflat o vorbă despre faptul că piciorul drept efectiv i s-a deformat. A fost o consecință a faptului că actrița a stat la pat aproape două luni. În acest timp, mușchii i s-au atrofiat, iar piciorul i s-a subțiat considerabil.

În urma faptului că o lună și jumătate nu am pus piciorul în pământ, mușchiul s-a lăsat, iar piciorul drept era cu un centimetru mai subțire decât stângul. După un an și jumătate de gimnastică, și-a revenit total, iar acum este la fel ca stângul„, a povestit actrița.

Monica Davidescu a fost asistată zi de zi de personal medical, în timp ce făcea exercițiile de recuperare

Mai nou, Monica Davidescu face terapie nu doar la Mangalia, ci și la o clinică din Câmpina, recomandată de preotul la care merge de cinci ani.

Am stat la Câmpina, la centrul doctorului Mehedinți, două săptămâni, Am făcut o cură care a inclus câte 5-6 ore pe zi de kinetoterapie, electroterapie și masaj pentru întreținerea mușchilor și a flexibilității ligamentelor„, a mai spus Monica.

Cel de-al 13-lea sezon de la „Dansez pentru tine” a fost cu ghinion pentru Monica Davidescu. La repetiţiile care au avut loc cu doar o zi înainte de începerea competiţiei, actrița a suferit un accident grav. În timp ce repeta dansul în ploaie alături de partenerul ei, George Boghian, care a şi câştigat cel de-al 13-lea sezon al emisiunii, băiatul s-a dezechilibrat şi a căzut peste ea. Impactul a fost puternic, actriței fiindu-i afectate ambele picioare. Piciorul drept a fost mai grav, vedeta fiind supusă unui intervenții chirurgicale.