S-A AFLAT de ce s-a despărţit Mădălina Ghenea de Leonardo DiCaprio. O altă fostă iubită a actorului l-a dat de gol

Celebrul actor Leonardo DiCaprio a avut multe relaţii cu femei frumoase, însă aproape toate au fost de scurtă durată. O fostă iubită de-a starului şi-a luat inima în dinţi şi a dezvăluit motivul pentru care Leo nu este apreciat de femei.

04 sept. 2016, 11:23
S-A AFLAT de ce s-a despărţit Mădălina Ghenea de Leonardo DiCaprio. O altă fostă iubită a actorului l-a dat de gol

Prin patul lui Leonardo DiCaprio au trecut multe femei, dar abia acum s-a aflat motivul pentru care femeile din viata lui, printre care si Madalina Ghenea, s-au despartit de el.

O fosta iubita de-a lui Leonardo DiCaprio a raspuns la intrebarea de pe buzele tuturor femeilor: „Cat de bun este la pat actorul?”.

In timpul actului sexual, Leo, care statea pe spate,  si-a luat tigara electronica si o pereche de casti antizgomot, a inchis ochii si imi facea semn sa continui„, a declarat fosta iubita.

 De asemenea, o alta fosta iubita de-a lui s-a plans de „performantele” actorului in pat:

Cand am vazut cat era de dotat, e titanic,  am crezut ca este un armasar care ma va satisface extraordinar. Numai ca avea sa ma dezamageasca imediat. Pe langa faptul ca nu a reusit decat un act sexual de un minut, mi-a pus si niste intrebari grosolane despre igiena personala. M-a intrebat chiar si daca m-am testat sa vad daca am gonoree sau alte boli cu transmitere sexual. Actul sexual cu el nu a durat nici cat trailerul la unele din filmele lui„, a spus Bobbie Brown.