După Banca Transilvania, un alt sponsor important rupe contractul cu Simona Halep. Câţi bani pierde fostul nr. 1 WTA

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA), după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la US Open 2022. Între timp, fostul lider WTA a pierdut doi sponsori extrem de importanţi.

10 iun. 2023, 17:32
După Banca Transilvania, un alt sponsor important rupe contractul cu Simona Halep. Câţi bani pierde fostul nr. 1 WTA
După Banca Transilvania, un alt sponsor important rupe contractul cu Simona Halep. Câţi bani pierde fostul nr. 1 WTA

După Banca Transilvania, un alt sponsor important rupe contractul cu Simona Halep. BMW a anunțat, sâmbătă, încetarea contractului de publicitate cu Simona Halep.

„Mulțumim, Simona Halep, pentru momentele frumoase în care am făcut echipă! Ne place să o numim echipă și nu parteneriat pentru că ai demonstrat o dată în plus că ești o persoană minunată atât în teren, cât și în afara acestuia. Acum, odată cu finalul acestui proiect, te îmbrățișăm cu drag și așteptăm cu nerăbdare viitorul și posibilele momente memorabile pe care le vom putea clădi împreună. Suntem încântați să te susținem în continuare, să te aplaudăm și să îți fim alături, în toate provocările și competițiile viitoare”, este comunicatul oficial al celor de la BMW.

Conform informaţiilor din piaţă, sportiva a primit un autotorism BMW electric, în valoare de 100.000 de euro, la semnarea contractului, iar timp de doi ani urma să se bucure de cele mai noi modele ale Automobile Bavaria Group, cea mai mare rețea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Sud-Est, cu 12 dealeri autorizați BMW în România.

Citeşte şi: Lovitură teribilă! Simona Halep a rămas fără un super-contract după suspendare, banii merg la Hagi!

Acum câteva zile, ProSport a scris că Banca Transilvania a încetat contractul cu Simona Halep încă din luna noiembrie 2022, la scurt timp după ce eleva lui Patrick Mouratoglou a fost suspendată provizoriu. Parteneriatul în baza caruia Halep primea în jur de 200.000 de euro pe an nu poate fi reluat până la clarificarea situației sportivei, care este acuzată de două încălcări ale programului anti-doping. Cele două părți au convenit ca negocierile să fie reluate după soluționarea cazului de dopaj.

Potrivit site-ului oficial al Simonei Halep, printre sponsori se numără acum Nike, Wilson, Hublot, Rexona, Dedeman și Banca Transilvania (un anunţ oficial nu a fost făcut încă).