După carnea expirată de zeci de ani, în aceeaşi zonă din Constanţa se vinde somon MUCEGĂIT

Atentat la sănătatea consumatorilor! După carnea expirată de zeci de ani, în aceeaşi zonă din Constanţa se vinde somon mucegăit.

05 aug. 2016, 07:36
După carnea expirată de zeci de ani, în aceeaşi zonă din Constanţa se vinde somon MUCEGĂIT

O femeie a cumpărat peştele, care era ţinut la gheaţă şi părea că arată foarte bine. Când a ajuns însă acasă şi a vrut să-l gătească s-a îngrozit. Somonul era deja putrezit şi mirosea îngrozitor. S-a dus înapoi la vânzătoare şi i-a arătat revoltată ce peşte i-a vândut. 

Când l-am văzut cum arăta nu am stat pe gânduri, deoarece arăta foarte bine, dar iată peste ce am dat. Vreau să merg la Protecţia Consumatorului, însă nu am bon pentru că nu mi-au dat. Eu m-am dus cu peştele înapoi, iar vânzătoarea mi-a dat banii înapoi. Când i-am spus că îmbolnăveşte lumea cu peştele pe care îl vinde mi-a spus că aşa i l-au adus”, a declarat femeia pentru replicaonline.ro.

Vânzătoarea a susţinut că marfa nu are nicio problemă,dar i-a înapoit femeii banii. Constănţeanca vrea acum să depună plângere la Protecţia Consumatorului. 

Am sunat la OPC şi mi-au spus să merg să fac o sesizare scrisă. O să încerc să îmi fac timp să merg. Este vorba de pescăria “La Peşte” situată în apropierea bulevardului Lăpuşneanu”, a declarat constănţeanca.